#

Fabrika borbenih vozila - Arhitektonska vizualizacija

3D modelovanje

3D renderovanje

Dizajn fabrike

Arhitektonska postprodukcija

© 2022 arhitektonska vizualizacija – MR DIZAJN STUDIO

Za potrebe ponude izgradnje fabrike za proizvodnju borbenih vozila u Africi, izrađena je vizualizacija kompletnog objekta, uključujući i čitav eksterijer, odnosno krug fabrike u realnom okruženju.

#

Izazov kreiranja dopadljivog i funkcionalnog spoljašnjeg izgleda fabrike i okruženja koje uključuje pomoćne objekte, interne saobraćajnice i odgovarajući poligon za testiranje vozila, rešen je na način kao na slici

#
#>

Ambiciozan poduhvat, koji je zahtevao detaljno planiranje i poštovanje niza strogih vojnih standarda, doveo je do funkcionalnog i estetski privlačnog rešenja, koje je privuklo pažnju klijenta.

#
#

Realistična 3D vizualizacija kompletne scene i karakterističnih detalja omogućava klijentu jasan uvid u predloženi koncept i vizuelni identitet, minimizirajući rizik investitoru od eventualnih kasnijih revizija u toku izgradnje.

#
#

Koristili smo napredne tehnike renderovanja, optimizujući osvetljenje i materijale da bismo postigli foto-realistične rezultate, koji su omogućili da investitori i klijenti dožive projekat kao da je već izgrađen.

#
#
#
#

Koristeći moć arhitektonske vizualizacije, apstraktnost smo transformisali u realnost, učvrstili poverenje investitora i olakšali klijentu proces donošenja odluke.