#

Royal Gardens Zlatibor | 3D animacija objekta

3D animacija

Postprodukcija

© 2023 - MR Dizajn studio

U okviru projekta za Hotel Royal Gardens Zlatibor, uradili smo atraktivnu i modernu 3D animaciju koja jasno prikazuje spoljni i unutrašnji izgled ovog hotela.

Spoljni izgled zgrade je pažljivo prikazan, sa naglaskom na arhitektonski dizajn i predivnu okolinu koja okružuje hotel.

Naša animacija takođe predstavlja atraktivan spa centar, sa detaljnim prikazom bazena, sauna i relaksacionih prostorija. Ovaj deo hotela je prezentovan tako da posetiocima pruža jasnu sliku o njegovoj ponudi i mogućnostima za opuštanje.

Unutrašnjost hotela je predstavljena sa fokusom na glavne sadržaje. Budući posetioci mogu da vide prostran i elegantan lobi hotela sa modernim dekorom, kao i autentičan i prijatno uređen restoran.

Nazad

Animacija Hotela Royal Gardens Zlatibor je pažljivo osmišljena kako bi potencijalnim gostima pružila realističan uvid u sve aspekte hotela. Konkretni prikazi spoljašnjeg izgleda, spa centra, heliodroma, kao i unutrašnjih delova hotela, uključujući lobi, restoran i recepciju, omogućavaju da se hotel istakne kao privlačna destinacija za boravak i odmor.