#

ONNO gate - Dezinfekciona vrata

Industrijski dizajn

3D modelovanje

3D renderovanje

© 2021 / dizajn proizvoda – MR DIZAJN STUDIO

Nazad

ONNO gate - dezinfekciona vrata. Savremeno dizajnirani proizvod, izrađen od kvalitetnih materijala, osim funkcionalnosti i pouzdanosti, zadovoljava i najviše estetske standarde, koji po posebnim zahtevima korisnika mogu biti dodatno prilagođeni.

#

Modularna konstrukcija ONNO Dezinfekcionih Vrata je izrađena od nerdjajućeg čelika INOX. Inox je moderan i atraktivan materijal, lako se čisti i održava, otporan je na koroziju, izdržljiv i ekološki pozitivno orijentisan prema očuvanju prirode.

#

ONNO Gate je potpuno automatizovan sistem za raspršivanje dezinficijensa u vidu suve magle, u trajanju od 4 sekunde. Koristeći novu tehnologiju aerosolizacije, ONNO dezinfekcione barijere ne rade na principu raspršivanja dezinficijensa pod visokim pritiskom (najčešće 8, 70 ili 100 bara), ne stvaraju buku (rade bešumno), ne rade na 220V (radni napon im je 12V i 24V) i ne ostavljaju vlagu (kapljice) na otvorenim delovima kože i odeći (generišu suvu maglu).

#
#

Dodatno, rade beskontaktno, istovremeno dezinfikuju i đonove obuće, koristeći intuitivnu svetlosnu led signalizaciju pri prolasku kroz dezinfekciona vrata.

#
#

Bešumnam rad, beskontaktno uključenje i isključenje uređaja, visoka pouzdanost i ekonomičnost, karakteristike su ONNO Gate dezinfekcionih vrata koje opravdavaju epitet State of the Art proizvoda.

#
www.onno.rs