#

Novi izgled za novu eru - Frigo Sopring

Logo dizajn

Dizajn vizit karti

Dizajn memoranduma

Dizajn kataloga

3D modelovanje

3D renderovanje

© 2023 Korporativni identitet – MR DIZAJN STUDIO

Kompanija koja proizvodi rashladne vitrine za hranu želela je da stvori novi korporativni identitet koji bi odražavao njihovu posvećenost kvalitetu. U saradnji sa kompanijom izradili smo logo, vizit karte i kataloge.

#

Logo je elegantog i jednostavanog dizajna koji uključuje ime kompanije. To je bezvremenski dizajn koji će nastaviti da izgleda dobro godinama koje dolaze.

#
#

Dizajn vizit karti.

#

Katalozi su najvažniji deo novog korporativnog identiteta. Oni predstavljaju proizvode kompanije na način koji je i informativan i vizuelno privlačan. Koristili smo 3D modelovanje i 3D renderovanje da bismo napravili ultra-realistične slike proizvoda koje izgledaju kao fotografije.

#

Katalozi su podeljeni u tri odeljka: Vizbaden, Kasel i Marburg. Svaki katalog ima drugačiji tip rashladne vitrine. Vitrine su ispunjene različitim vrstama hrane, što kupcima daje dobru predstavu o tome kako se proizvodi mogu koristiti.

#
#

Pri dizajniranju kataloga, izgled i informacije uvek prilagođavamo ciljnoj grupi kompanije.

#
#

Potencijalnim kupcima katalog pruža sve potrebne informacije radi lakšeg izbora.

#
#

Katalog je atraktivan, vizuelno privlačan i lak za čitanje.

#
#

Dobro dizajnirani katalog skreće pažnju i povećava svest o brendu.

#
#
#

Ako tražite način da povećate svest o brendu, generišete potencijalne klijente i povećate prodaju, onda je dobro osmišljen katalog odlična opcija.