#

Inovacija i održivost - Andromeda korporativni identitet

Logo dizajn

Dizajn vizit karti

Dizajn memoranduma

Veb rešenje

© 2022 / Korporativni identitet – MR DIZAJN STUDIO

Andromeda je tehnološka kompanija koja stalno pomera granice mogućeg, stvarajući inovativna rešenja koja pozitivno utiču na svet.

Cilj koji smo postavili sebi je da stvorimo korporativni identitet koji reflektuje posvećenost inovacijama i održivost Andromeda kompanije.

Nazad
#

Korporativni identitet je moćna poruka o vrednostima kompanije. To je simbol njihove posvećenosti napretku, njihove strasti za inovacijama i njihovog poštovanja prema životnoj sredini.

#
#

Dizajn inspirisan Nikolom Teslom, naučnikom vizionarom koji je imao ideju da iskoristi snagu prirode.

#

Plava boja predstavlja prostranstvo univerzuma, simbol moći i energije, logo je stilizovana munja i predstavlja sposobnost kompanije da iskoristi moć tehnologije za stvaranje pozitivnih promena.

#

Korporativni dizajn je važan, pomaže kompanijama da stvore snažan i prepoznatljiv brend. Izdvaja kompaniju od konkurencije i gradi poverenje kod ljudi.

#
#
#

Vebsajt za Andromedu je odraz korporativnog identiteta kompanije. To je moderan i elegantan vebsajt koji je jednostavan za korišćenje i navigaciju.

#

Vebsajt sadrži različite sadržaje, informacije o proizvodima i uslugama kompanije, novostima i blog-om, kako bi kompanija na bolji način mogla da se poveže sa svojim klijentima i partnerima.

#

Dobro osmišljen korporativni identitet i vebsajt je dragocena imovina svake kompanije. Pomaže kompaniji da ostvari svoje poslovne ciljeve i izgradi uspešniju budućnost.