#

DIZAJN, 3D MODELOVANJE & 3D RENDEROVANJE ENTERIJERA

VIZUALIZACIJA/ © 2020 MR DIZAJN STUDIO

Tehnika izrade projekta /

Dizajn enterijera

3D modelovanje,

3D renderovanje,

Postprodukcija

2020 VIZUALIZACIJA

Nazad
Uređenje enterijera uz MR DIZAJN STUDIO znači odabir kvalitetnog, funkcionalnog, elegantnog i modernog rešenja za prostor po Vašoj želji. Bilo da želite da uredite Vaš postojeći životni ili poslovni prostor, ili opremate enterijer od nule.
#
#
Koristeći tehnogiju i specijalne programe, dizajneri kreiraju fotografije koje klijentu pokazuju kako će enterijer izgledati u budućnosti. Ovo omogućava klijentu da izmeni i doda šta god želi i eliminiše moguća iznenađenja i razočaranja.
#
#
Osvojiti zamisao potencijalnog investitora ili kupca zahteva da mu priložite ideje iz više uglova i da mu pomognete da vidi sebe na upravo tom mestu I da isto tako oseti ambijent u pravom svetlu. Mi Vam možemo pomoći, bio to potpuno izgrađen, u izgradnji ili ne izgrađen objekat…
#
#
Svaki 3d model je pažljivo kompijuterski modelovan do najsitnijih detalja kako bi zadovoljio svetske standarde u oblasti arhitektonske vizualizacije.
#
#
Takođe vaša prezentacija može biti kombinovana sa realnom 3D animacijom, glasom naratora, I muzikom. Kada je u pitanju osnaživanje vaše prodaje ili prikupljanje sredstava ništa ne može parirati ovoj vrsti multimedijalne prezentacije ili video sadržaja.
#
#
Fotorealistični renderi 3d modela enterijera kreiranih za potrebe prezentacije kao i u marketniške svrhe.
#
#
Ukoliko Vas inspirišu moderni enterijeri i želite da i vaš dom uredite u sličnom stilu, naš stručni tim je tu za Vas.
#
#
Ispod je prikaz modela enterijera u fazi izrade.
#
#
facebook mr-design instagram mr-design youtube mr-design pinterst mr-design

2020 MR-DESIGN studio. All rights reserved